Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor bere görmek

Rüyada mor bere görmek

Rüyada mor bere görmek yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, anne babanın bu sayede mutlu olacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Rüyada mor bere gördüyseniz:

  • Yani zihinsel yönden güçlü olmanıza rağmen konuşmalarda bazı sıkıntılar çekebilirsiniz.

Rüyada mor bere görmek şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine yorulur.

Rüyada bere ve eldiven görmek musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada birini yara bere içinde görmek rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada asker beresi takmak beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine, işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine, belki ölümler görüleceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil bere görmek can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına delalet eder.

Rüyada beyaz bere takmak yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, rüyayı gören kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına yorulur.

Rüyada kırmızı bere takmak azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, vefalı bir insan olacağına delalettir.

Rüyada bere eldiven görmek dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine, nankörlük ve vefasızlık göreceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments