Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atkı ve bere görmek

Rüyada atkı ve bere görmek

Rüyada atkı ve bere görmek vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, huzurunun eski haline döneceğine, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, hevesinin kursağında kalacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına yorulur.

Rüyada atkı ve bere gördüyseniz:

  • Bazı konular kendiliğinden ilerlemiyor diye vazgeçmeniz hata olabilir.

Rüyada atkı bere görmek her türlü kötülükten uzakdurulacağına, rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına işarettir.

Rüyada atkı bere satın almak dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz atkı bere görmek iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, dertlerinden arınacağına, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada atkı ve bere görmek işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Rüyada siyah bere takmak kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, sermayenin harcandığına değeceğine rivayet eder.

Rüyada bebek beresi görmek ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına işaret etmektedir.

Rüyada pembe bere takmak başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, rüya sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine rivayet eder.

Rüyada bere taktığını görmek yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ticaretin büyüyeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments