Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü için ağlamak

Rüyada ölü için ağlamak

Rüyada ölü için ağlamak anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına inanılır.

Rüyada ölü için ağlamak gördüyseniz:

  • Sosyalleşerek aşk hayatınızı canlandırma fırsatı yakalayabilirsiniz.

Rüyada ölü birine sarılarak ağlamak ettiği dualar sayesinde kurtulacağına, ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına, bir süre daha sıkıntı çekeceğine delalettir.

Rüyada ölü haberi alıp ağlamak kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölüye sesli ağlamak ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, işlerinin azalacağına rüya sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü birine sarılıp ağlamak herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü görünce ağlamak kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, şifa bulacağına, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir ölünün ağladığını görmek dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü biriyle ağlamak sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir ölüye ağlamak arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, hayatının iyileşeceğine, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments