Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü birine sarılıp ağlamak

Rüyada ölü birine sarılıp ağlamak

Rüyada ölü birine sarılıp ağlamak sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine işaret eder.

Rüyada ölü birine sarılıp ağlamak gördüyseniz:

  • Gayretlerinizin boşa gitmediğini, maddi manevi veya fiziksel anlamda geri dönüşler aldığınızda daha iyi görebilirsiniz.

Rüyada ölü birine sarılarak ağlamak gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize , mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine yorulur.

Rüyada ölü birine sarılıp ağlamak maddi anlamda rahatının daimi olacağına, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına delalet eder.

Rüyada ölüye sarılmak ve ağlamak sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, mal ve rızkın çoğalmasına delalettir.

Rüyada ölüye sarılıp ağlamak zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, hayırlı günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada bir ölüye sarılıp ağlamak siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına delalettir.

Rüyada ölüye sarılmak ağlamak zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına, zor günlerin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada ölü insana sarılıp ağlamak çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada ölüyle sarılıp ağlamak onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments