Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir ölüye ağlamak

Rüyada bir ölüye ağlamak

Rüyada bir ölüye ağlamak dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine rivayet eder.

Rüyada bir ölüye ağlamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda gereğinden fazla ısrarcı oluyor ya da inat ediyor olabilirsiniz.

Rüyada ölü bir insanın ağladığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına tabir olunur.

Rüyada ölü birini görüp ağlamak yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü başında ağlamak büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölüyü görüp ağlamak yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, bahtın açık olmasına inanılır.

Rüyada bir ölü için ağlamak her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, harama göz dikmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada ölü arkasından ağlamak kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına, neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına inanılır.

Rüyada ölü birine sarılarak ağlamak hacetinizin giderilmesine, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına, iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada ölü için ağlamak insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, yeni başlangıçlar yapacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments