Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü biriyle ağlamak

Rüyada ölü biriyle ağlamak

Rüyada ölü biriyle ağlamak sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına, hakkıyla kazanca, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine, rüya sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü biriyle ağlamak gördüyseniz:

  • Sırlarınız açığa çıkabilir ya da sırlarınızı paylaştığınız kişiler sizde huzursuzluk yaratabilir.

Rüyada ölünün peşinden ağlamak parasal ferahlığa çıkılacağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine tabir olunur.

Rüyada ölüye sarılmak ve ağlamak bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüyle beraber ağlamak iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına işarettir.

Rüyada ölü birine sarılıp ağlamak kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine alamet eder.

Rüyada bir ölü için ağlamak büyük bir sorun oluşacağına, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölü birini ağladığını görmek her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine işarettir.

Rüyada ölüye sarılıp ağlamak halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölülere ağlamak rüya sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine, karşısına yeni imkanlar çıkacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments