Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada olduğundan genç görünmek

Rüyada olduğundan genç görünmek

Rüyada olduğundan genç görünmek kazancını çoğaltacağına, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, kötü sözler duyulacağına, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine, ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada olduğundan genç görünmek gördüyseniz:

  • Bazı ayrılıklar yaşayabilirsiniz.

Rüyada olduğundan genç görünmek aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yeni mallara kavuşacağına, çektiği zorlukların biteceğine delalet eder.

Rüyada genç görünmek kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine delalet eder.

Rüyada ağlarken görünmek sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, işinin en iyisi olacağına rivayet eder.

Rüyada evli görünmek kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine, işlerinin ters gideceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ince görünmek şansının ve bahtının daima açıkolacağına, şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına yorulur.

Rüyada beyazlar içinde görünmek yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine işarettir.

Rüyada ölü görünce ağlamak aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada hamile görünmek arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, kazancının ve rızkının düşeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments