Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı eşek arısı görmek

Rüyada sarı eşek arısı görmek

Rüyada sarı eşek arısı görmek yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına, endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına, kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına inanılır.

Rüyada sarı eşek arısı gördüyseniz:

  • İnsanlarla iletişim içinde olmanız kendinize yeni bir yön vermenizi sağlayacak tecrübeler edinmenizi ya da seyahatlere çıkmanızı sağlayabilir.

Rüyada sarı eşek arısı görmek insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına alamet eder.

Rüyada eşek arısı öldürmek kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına delalettir.

Rüyada eşek arısı yuvası görmek çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına tabir olunur.

Rüyada eşek arısı sürüsü görmek oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, maddi olarak zarar edileceğine, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine yorulur.

Rüyada eşek arısından kaçtığını görmek atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın, dünyasının iyileşmesine, daha temkinli ve garantici olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşek arısı sokması görmek ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına yorulur.

Rüyada eşek arısı öldürdüğünü görmek yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük eşek arısı görmek rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments