Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü dili görmek

Rüyada ölü dili görmek

Rüyada ölü dili görmek sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine tabir olunur.

Rüyada ölü dili gördüyseniz:

  • Üstünüz veya otorite konumundaki kişilere güveninizi göstermeniz yararınıza sonuçlar doğurabilir, kendilerini size karşı sorumlu hissedebilirler.

Rüyada ölünün dilini görmek öz güven kazanacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, kafasını toparlayamayacağına tabir olunur.

Rüyada ölü dili görmek dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, maddi kayba uğrayacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine rivayet eder.

Rüyada dilini görmek yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, hem de işinde söz sahibi olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına delalettir.

Rüyada dil fırçalamak işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, yeni bir eve sahip olacağına, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının dilini kesmek anlaşmazlıkların baş göstereceğine, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dilin koptuğunu görmek lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına yorulur.

Rüyada dili yutmak sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölen birinin dilini görmek kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments