Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dayı görmek

Rüyada dayı görmek

Rüyada dayı görmek sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, işinin başından ayrılmayacağına, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine yorulmaktadır.

Rüyada dayı gördüyseniz:

  • Sezgileriniz en verimli yolu bulmanızda size rehberlik edebilir.

Rüyada babanın dayısını görmek ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada dayı olmak hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına, yeni işlere girişileceğine, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine işarettir.

Rüyada dayımı görmek çirkin iftiralara uğrayacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada ölü dayıyı görmek uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, Ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye tabir olunur.

Rüyada dayılarını görmek işlerinin hafifleyeceğine, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, ikinci bir şans vereceğine delalettir.

Rüyada dayı yenge görmek lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dayısıyla kavga etmek istenenden daha fazla mala sahip olunacağına, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine delalettir.

Rüyada dayımla evlenmek kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments