Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü büyük yılan görmek

Rüyada ölü büyük yılan görmek

Rüyada ölü büyük yılan görmek iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü büyük yılan gördüyseniz:

  • Geçmişte verilmiş sözlere bağlı problemler yaşanabilir.

Rüyada büyük yılan ölüsü görmek hayatının belli bir rutine oturacağına, o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına, kafa olarak daha rahat edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölü büyük yılan görmek yakında başlayacak aşk macerasına, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine işaret eder.

Rüyada büyük bir yılanı öldürmek çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, başını yastığa daha rahat koyacağına delalet eder.

Rüyada büyük sarı yılan görmek kötü noktalara geleceğine, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada denizde büyük yılan görmek aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, güzel ve hayırlı günler geçireceğine delalettir.

Rüyada iri büyük yılan görmek yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada büyük gri yılan görmek dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük siyah yılan öldürmek verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments