Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük sarı yılan görmek

Rüyada büyük sarı yılan görmek

Rüyada büyük sarı yılan görmek dine ve Allah’a yakınlaşacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza, hedeflere ulaşamayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, adını işiyle duyuracağına delalet eder.

Rüyada büyük sarı yılan gördüyseniz:

  • Olan biten herşeye olumlu yaklaşmalı, içinden çıkartılabilecek artılara veya neyi faydaya çevirebileceğinize odaklanmalısınız.

Rüyada sarı büyük yılan görmek içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük sarı yılan görmek işlerin yavaşlayacağına, hayır getirecek bir yola girileceğine, yolunun hep açık olacağına tabir olunur.

Rüyada büyük sarı balık görmek ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, üzüntülerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük sarı karınca görmek işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada devlet büyüğüne sarılmak yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına rivayet eder.

Rüyada sarı büyük kedi görmek her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, yeni kişilerle tanışacağına, borçlarının kapacağına yorulur.

Rüyada sarı büyük arı görmek onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına tabir olunur.

Rüyada büyük sarı arı görmek aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments