Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde büyük yılan görmek

Rüyada denizde büyük yılan görmek

Rüyada denizde büyük yılan görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine, büyük bir işin sahibi olacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada denizde büyük yılan gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda da olumlu gelişmeler var.

Rüyada denizin içinde büyük yılan görmek bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına inanılır.

Rüyada denizde büyük yılan görmek kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına delalettir.

Rüyada çok büyük bir yılan görmek kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine yorulur.

Rüyada büyük siyah yılan öldürmek arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, alışveriş yapacağına ve eğleneceğine alamet eder.

Rüyada ağaçta büyük yılan görmek huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, çareye ve çözüme ulaşacağına delalettir.

Rüyada büyük siyah yılan görmek parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük uyuyan yılan görmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına yorulur.

Rüyada büyük ve çok yılan görmek geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine, başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments