Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü biriyle konuşmak

Rüyada ölü biriyle konuşmak

Rüyada ölü biriyle konuşmak işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, sorunlarını teker teker aşacağına, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına işaret eder.

Rüyada ölü biriyle konuşmak gördüyseniz:

  • Genelde parasal olayları fazla önemsemeniz doğaldır.

Rüyada ölü bir kadınla konuşmak üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına delalet eder.

Rüyada ölü biriyle telefonla konuşmak sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü arkadaşla konuşmak sevilen bir kişi ile tartışılacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, hayatının bu sayede güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta ölüyle konuşmak mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine inanılır.

Rüyada ölü dedesiyle konuşmak önemli atılımlar yapacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, aile içinde geçiminin zorlaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüyle konuşmak elini öpmek çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına rivayet eder.

Rüyada mezarlıkta ölülerle konuşmak büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü insanlarla konuşmak canının kıymetini bileceğine, kimse ile tartışmayacağına, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments