Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atla şaha kalkmak

Rüyada atla şaha kalkmak

Rüyada atla şaha kalkmak keyifli günler geçireceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, kısmetin kapanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, mutluluk dolu günler yaşanacağına, kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına, orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada atla şaha kalkmak gördüyseniz:

  • Olayların olumlu taraflarına odaklanmalısınız.

Rüyada atla şaha kalkmak istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına, eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, kırılan kalplerin barışacağına yorulur.

Rüyada şaha kalkmak maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına, sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına işarettir.

Rüyada şahlanan at görmek binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada şahlanan siyah at görmek hayırlı bir yuva kurulacağına, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına işaret eder.

Rüyada şaha kalkmış at görmek kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına delalettir.

Rüyada atın şahlandığını görmek namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, kazancının iki kat artacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada atın şaha kalktığını görmek zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, rahatının ve gelirinin artacağına tabir olunur.

Rüyada şahlanan beyaz at görmek verdiği emeklerin heba olacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments