Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şahlanmış at görmek

Rüyada şahlanmış at görmek

Rüyada şahlanmış at görmek eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına, gelişmelerin olacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şahlanmış at gördüyseniz:

  • Gurup aktivitelerinde faal görev almak veya organizasyonları üstlenmek gibi şeylerden kaçınmalısınız.

Rüyada atın şahlanmasını görmek ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada şahlanmış at görmek kendini bunu başaracağına, bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına alamet etmektedir.

Rüyada şahlanan siyah at görmek yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine, zor günlerin geride kalacağına, hasretlerin biteceğine delalettir.

Rüyada şahlanan beyaz at görmek dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına rivayet eder.

Rüyada şahlanan at görmek çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına işarettir.

Rüyada şaha kalkmış at görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada atın şahlanması görmek sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, işinde yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada atın şahlandığını görmek ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments