Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atın şahlanmasını görmek

Rüyada atın şahlanmasını görmek

Rüyada atın şahlanmasını görmek maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına işarettir.

Rüyada atın şahlanmasını gördüyseniz:

  • Gerçeklere sizin ulaşmanız gerekiyor.

Rüyada şahlanan siyah at görmek herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada atla şaha kalkmak hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine, devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına işaret eder.

Rüyada atın şahlandığını görmek sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine, hikmetli ve asil insanlardan olacağına delalet eder.

Rüyada atın şaha kalktığını görmek imkânsızı başaracağına, büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına delalettir.

Rüyada şahlanan at görmek üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına delalet eder.

Rüyada atın şahlanmasını görmek kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şaha kalkmış at görmek kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şahlanan beyaz at görmek rakiplerini gerisinde bırakacağına, fesada ve haksızlığa karışacağına, esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments