Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atın şahlanması görmek

Rüyada atın şahlanması görmek

Rüyada atın şahlanması görmek zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına, özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine rivayet eder.

Rüyada atın şahlanması gördüyseniz:

  • Dönüm noktasında olabilirsiniz.

Rüyada atın şahlandığını görmek aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine işaret eder.

Rüyada şahlanan beyaz at görmek fesat ve kötü kimselerden olacağına, geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada atın şahlanması görmek ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına, üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada şahlanan siyah at görmek çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine inanılır.

Rüyada şaha kalkmış at görmek hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, günlerini bunun için harcayacağına işaret etmektedir.

Rüyada şahlanan at görmek maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, bankadaki hesabının kabaracağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına tabir olunur.

Rüyada atın şahlanmasını görmek işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada atla şaha kalkmak kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments