Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada at ve at pisliği görmek

Rüyada at ve at pisliği görmek

Rüyada at ve at pisliği görmek sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, ilerledikçe ilerleyeceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına, bazı kişilerin kalbini kıracağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada at ve at pisliği gördüyseniz:

  • Ertelemeler, rötarlar, iptaller söz konusu olabilir.

Rüyada at ve at pisliği görmek girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, sorunların üstesinden geleceğine, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada at pisliğine basmak rahat ve huzurlu olunacağına, hiç istemediği işlere gireceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada at pisliği yemek başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, verimli işlere gireceğine delalettir.

Rüyada at pisliği temizlemek hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada at pisliği görmek mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine inanılır.

Rüyada atın pisliğini görmek borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına, yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada inek pisliğine basmak sağlığını geri kazanacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine alamet eder.

Rüyada hayvan pisliği yediğini görmek iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, kişinin sıkıntıların artacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments