Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ezanı beklemek

Rüyada ezanı beklemek

Rüyada ezanı beklemek sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına yorulur.

Rüyada ezanı beklemek gördüyseniz:

  • Mart ayında partnerinizin gelirlerini ilgilendiren gelişmeler, sorumluluklarınızın artmasına neden olabilir.

Rüyada ezan beklemek uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, kazancın günden güne artacağına, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza yorulmaktadır.

Rüyada ezanı beklemek insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine inanılır.

Rüyada şeytana ezan okumak aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada mescidde ezan okumak işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kabede ezan okunduğunu görmek iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ezanı duymak işlerini sabırla yoluna koyacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına delalettir.

Rüyada ezan okunduğunu duymak yanlış yönde kararlar verileceğine, moralinin bozulacağına, sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada ezan duymak ve dua etmek kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine, sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments