Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi ölürken görmek

Rüyada kedi ölürken görmek

Rüyada kedi ölürken görmek haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına, işlerinin baltalanacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, iyiliklerden yüz çevirmeye, beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedi ölürken gördüyseniz:

  • Nerede olursanız olun gerek işinizde gerekse başka bir ortamda kendinizi epey huzurlu hissedeceksiniz.Bundan istifade ederek başınızı ağrıtan sorunları çözmek için herekete geçin.

Rüyada ölü kediye basmak imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına, güç kaybedeceğine, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına inanılır.

Rüyada ölü kara kedi görmek iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine, sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine işarettir.

Rüyada kedi ölüler görmek sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine işaret eder.

Rüyada bir sürü ölü kedi görmek işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, daima zinde ve genç kalacağına delalettir.

Rüyada kedi ve köpek ölüsü görmek rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü kedi köpek görmek kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, kazancının günden güne düşeceğine, rahatsızlıkların tedavi edileceğine tabir olunur.

Rüyada ölü fare ve kedi görmek projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü ve canlı kedi görmek sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments