Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sürü ölü kedi görmek

Rüyada bir sürü ölü kedi görmek

Rüyada bir sürü ölü kedi görmek sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada bir sürü ölü kedi gördüyseniz:

  • Verdiğiniz karlara veya attığınız imzalara sadık kalmalısınız.

Rüyada bir sürü ölü kedi görmek hayır ve bereketin artmasına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kedi sürüsü görmek cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada evde bir sürü kedi görmek çok kötü durumlara düşüleceğine, yaşadığı yerden uzak kalacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına inanılır.

Rüyada bir sürü yavru kedi görmek herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada evin içinde bir sürü kedi görmek kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada bir sürü kedi yavrusu görmek ticaretinin genişleyeceğine, yüküne ortak olacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada bir sürü kara kedi görmek her zaman iyilikleriyle anılacağına, gönül kapılarının açılacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine alamet eder.

Rüyada bir sürü kedi görmek kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments