Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü bebekle konuşmak

Rüyada ölü bebekle konuşmak

Rüyada ölü bebekle konuşmak yarasını saracağına, kısa vadede büyük bir yol katedeceğine, başarıya giden yollarını açacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine rivayet eder.

Rüyada ölü bebekle konuşmak gördüyseniz:

  • Pazarlık yapmaktan çekinmeyin karlı çıkabilirsiniz.

Rüyada ölü bebekle konuşmak kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına, başarılarının daim olacağına, kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüyle konuşmak büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine rivayet eder.

Rüyada ölü biri hakkında konuşmak her zaman iyilikleriyle anılacağına, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına delalettir.

Rüyada ölüden konuşmak refah içinde bir hayat yaşanacağına, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü insan konuşmak hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, çok büyük miktarda paralar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığın ölülerle konuşmak dertlerin bir anda sona ereceğine, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü birisiyle telefonda konuşmak huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, başarısızlığa düşüleceğine delalettir.

Rüyada ölüyle konuşmak ve ağlamak yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments