Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüden konuşmak

Rüyada ölüden konuşmak

Rüyada ölüden konuşmak mesleğinde geri plana düşeceğine, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine inanılır.

Rüyada ölüden konuşmak gördüyseniz:

  • Sabrınızı sınayan kişiler olabilir.

Rüyada ölü biriyle konuşmak sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, mutluluğunun her geçen gün artacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü biriyle telefonda konuşmak bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, kısmetinin de açılacağına delalet eder.

Rüyada ölüyle konuşmak sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, huzurunun eski haline döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölü babayla konuşmak ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüyle konuşmak sarılmak yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, bolluk içinde yaşamaya, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine yorulur.

Rüyada ölüyü görmeden konuşmak verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüyle telefonla konuşmak uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına, büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada ölü dedesiyle konuşmak huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments