Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü adam yıkamak

Rüyada ölü adam yıkamak

Rüyada ölü adam yıkamak resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, mesleğinde çok başarılı olacağına, tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, moralinin yükseleceğine, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü adam yıkamak gördüyseniz:

  • Kendinizi doğru ifade etmeniz, maddi anlaşmalar veya pazarlıklar konusunda olayları istikrarlı bir çizgiye oturtmanıza yardım edebilir.

Rüyada ölü adam yıkamak malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, işlerinizin bir süre güzel gideceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada adam yıkamak kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına, aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yaşlı adam yıkamak iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, çok büyük zararlar edeceğine, onların mutluluğu için kendisini adayacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek adam yıkamak rahatlığa erileceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölü adam taşımak gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına yorulur.

Rüyada ölü adama sarılmak iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine delalettir.

Rüyada ölü yaşlı adam görmek hayatının güzelliği için her gün Allah’a şükredeceğine, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine yorulur.

Rüyada ölü adamla evlenmek gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments