Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü adam taşımak

Rüyada ölü adam taşımak

Rüyada ölü adam taşımak sevdikleri ile bir arada olacağına, ana baba dualarının alınacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü adam taşımak gördüyseniz:

  • Dış uyarılara açıksınız.

Rüyada ölü adam taşımak ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sırtında adam taşımak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine delalet eder.

Rüyada adam taşımak ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına rivayet eder.

Rüyada sırtta adam taşımak iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüyü kucakta taşımak kazanç kapılarının açılacağına, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine inanılır.

Rüyada ölüyü kucağında taşımak aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüyü omuzunda taşımak eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, destek göreceğine yorulur.

Rüyada ölü bebek taşımak elde bulunan paranın tükeneceğine, neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments