Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada adam yıkamak

Rüyada adam yıkamak

Rüyada adam yıkamak helal ekmek yiyeceğine, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, bol para kazanacağına, işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada adam yıkamak gördüyseniz:

  • Çok yakında işinizi veya sosyal hayatınızı ilgilendiren konular ivme kazanabilir veya olayların yolunda gittiğinin işaretleri kendini göstermeye başlayabilir.

Rüyada adam yıkamak kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine işarettir.

Rüyada erkek adam yıkamak kavgaların biteceğine, konforundan da ödün vereceğine, kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada ölü adam yıkamak cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada yaşlı adam yıkamak hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kovalayan adam görmek bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına rivayet eder.

Rüyada denizde adam öldürmek yalnız kalınacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada zayıf adam görmek yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, ancak çok kötü bir duruma düşeceğine işarettir.

Rüyada beyaz giyinmiş adam görmek sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, zorlukların biteceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments