Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kardeşinin başının kesildiğini görmek

Rüyada kardeşinin başının kesildiğini görmek

Rüyada kardeşinin başının kesildiğini görmek rüya sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, karamsarlığa düşeceğine, bol bol hayır duası alınacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, yeni şeyler deneneceğine delalet etmektedir.

Rüyada kardeşinin başının kesildiğini gördüyseniz:

  • Herşeyi son derece kolaylaştıracak olan fikirler üretmeniz mümkündür.

Rüyada kardeşinin başının kesildiğini görmek eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayak baş parmağının kesildiğini görmek para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine delalet eder.

Rüyada bir insanın başının kesildiğini görmek kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine işarettir.

Rüyada başı kesilmek bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin başının kesildiğini görmek devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada ineğin başının kesildiğini görmek yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada çocuğunun başının kesildiğini görmek bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babasının başının kesildiğini görmek hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments