Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş siyah balık görmek

Rüyada ölmüş siyah balık görmek

Rüyada ölmüş siyah balık görmek bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına, bolluğun sürekli olacağına, lüks, konfor içinde olacağına, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, amaçlarını yerine getireceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş siyah balık gördüyseniz:

  • Belli bir düzenleme, anlaşma veya ilişki artık size daha fazla hizmet etmiyorsa uzaklaşmayı düşünebilirsiniz.

Rüyada siyah balık görmek hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına rivayet eder.

Rüyada siyah süs balığı görmek kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine alamet eder.

Rüyada siyah balık yemek çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş siyah balık görmek insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah renk balık görmek eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, bulunduğu mevkide yükseleceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına inanılır.

Rüyada siyah tüylü balık görmek verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına işaret eder.

Rüyada suyun içinde siyah balık görmek yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine inanılır.

Rüyada büyük siyah balık görmek çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments