Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah balık görmek

Rüyada siyah balık görmek

Rüyada siyah balık görmek kişinin maddi zarara uğrayacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, yokluk içine düşeceğine, önünün kapanacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada siyah balık gördüyseniz:

  • Çok geç olmadan veya kontrolden çıkmadan önce, ısrarla üzerinde durmanız gerekiyor olabilir.

Rüyada akvaryumda siyah balık görmek sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine, özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına delalettir.

Rüyada canlı siyah balık görmek yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına delalet eder.

Rüyada siyah beyaz balık görmek kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına yorulur.

Rüyada siyah balık yemek mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denizde siyah balık görmek aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, birçok işin birlikte yapılacağına tabir olunur.

Rüyada siyah yunus balığı görmek adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına delalettir.

Rüyada siyah renkli balık görmek aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, atılan adımların başarıya çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah japon balığı görmek sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, işlerin düzgün gideceğine, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments