Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini parçalara ayırmak

Rüyada birini parçalara ayırmak

Rüyada birini parçalara ayırmak eşiyle bahtiyar olacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, güvenliğinden vazgeçeceğine, bunun da geleceğine, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada birini parçalara ayırmak gördüyseniz:

  • Sabırsız bir tutum içinde olmanız nedeniyle aileniz fertleri veya komşularınızla kolayca stresli bir ortama sürüklenebilirsiniz.

Rüyada yılanı parçalara ayırmak elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına, kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına tabir olunur.

Rüyada insanı parçalara ayırmak sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini öldürüp parçalara ayırmak ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına işarettir.

Rüyada ölüyü parçalara ayırmak askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına işaret eder.

Rüyada birini parçalara ayırmak başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılanı ikiye ayırmak uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine, çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına delalettir.

Rüyada köpeğin ağzını ayırmak epey bir zarara uğrayacağına, bir dediğini iki etmeyeceğine, böylelikle yüzünün güleceğine inanılır.

Rüyada bacaklarını ayırmak aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, gözyaşının kuruyacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments