Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedinin parçalandığını görmek

Rüyada kedinin parçalandığını görmek

Rüyada kedinin parçalandığını görmek yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, adım adım başarıya ulaşılacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına işarettir.

Rüyada kedinin parçalandığını gördüyseniz:

  • Çevrenizdekilerle karşılıklı olarak birbirinizi kırabilirsiniz.

Rüyada kedinin parçalandığını görmek dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına, tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada arabanın parçalarının çalındığını görmek kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada cam parçaları yemek kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına yorulur.

Rüyada büyük et parçaları görmek kalp kıracağına, kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine delalet eder.

Rüyada ineğin parçalandığını görmek hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, çok büyük başarı kazanacağına, bir süre zorluk çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzüğün parçalandığını görmek saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, yeni bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parçalanarak ölmek atılacak adımların boşa çıkacağına, büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine, biraz dinleneceğine inanılır.

Rüyada halı parçası görmek yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments