Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada olmuş kavun görmek

Rüyada olmuş kavun görmek

Rüyada olmuş kavun görmek kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına, işlerin bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada olmuş kavun gördüyseniz:

  • Maddi açıdan cazip gibi görünen koşullara detaycı yaklaşmamanız durumunda kayıplar söz konusu olabilir.

Rüyada kavun sattığını görmek sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, maddi olarak kötü bir karara varılacağına yorulur.

Rüyada tatlı kavun yemek ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağaç kavunu görmek yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, keyifli olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ham kavun görmek bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına, yoğun stres altında kalacağına, kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Rüyada ölü birinden kavun almak kalp kırıklığı olacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kavun kokusu duymak yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına alamet eder.

Rüyada kavun aldığını görmek nasibin bollaşacağına, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine yorulur.

Rüyada ağaçtan kavun toplamak tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments