Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karga yakmak

Rüyada karga yakmak

Rüyada karga yakmak iyi halin geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, ticaretinin de bozulmayacağına, kötü yönde hareket edeceğine, keyiflerinin yerinde olacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, ağzının tadının bozulacağına, aksiliklerin yakayı bırakmayacağına delalet eder.

Rüyada karga yakmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bağlayıcı sözler verilmesinde ısrar edebilir ya da blöfünüzü görebilir.

Rüyada karga yakmak orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, emeklerin boşa gitmeyeceğine işaret eder.

Rüyada karga yavrusu sevmek yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada siyah karga görmek elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada pencerede karga görmek zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine işarettir.

Rüyada kargayla uçmak Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, iyi günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada leş kargası görmek uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada karga kafası görmek kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, dertlerin biteceğine rivayet eder.

Rüyada kargaların öldüğünü görmek çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments