Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş kadınla konuşmak

Rüyada ölmüş kadınla konuşmak

Rüyada ölmüş kadınla konuşmak güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş kadınla konuşmak gördüyseniz:

  • Kendinizi kaybetmiş ya da aynı noktaya dönmüş gibi hissederseniz dediklerimi hatırlayın.

Rüyada hamile kadınla konuşmak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, neşeyi ve sağlığı bulacağına tabir olunur.

Rüyada kadınla konuşmak hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı kadınla konuşmak sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına yorulur.

Rüyada yabancı kadınla konuşmak kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine rivayet eder.

Rüyada bir kadınla konuşmak eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, toplum içinde de önemli bir yer edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığın kadınla konuşmak yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, aile içinden destek görecek olan rüya sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine delalettir.

Rüyada ünlü bir kadınla konuşmak sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadınla telefonda konuşmak çalıştığı yerde amir olacağına, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, bir sebeple rüyalarının da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments