Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadınla konuşmak

Rüyada kadınla konuşmak

Rüyada kadınla konuşmak huzurlu günlerin geleceğine, zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına, büyük zararlara uğrayacağına, hiçbir zaman mutsuz olmayacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadınla konuşmak gördüyseniz:

  • Bonkörlük sınırlarınızı zorlamamanızda fayda var.

Rüyada bir kadınla telefonda konuşmak yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine inanılır.

Rüyada tanıdık bir kadınla konuşmak insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yaşlı bir kadınla konuşmak herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına rivayet eder.

Rüyada evli kadınla konuşmak bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, geçim sıkıntısının olmayacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına tabir olunur.

Rüyada yaşlı kadınla konuşmak ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine, aradaki buzların eritileceğine, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine rivayet eder.

Rüyada evli bir kadınla konuşmak huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada genç kadınla konuşmak çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına, kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, küskünlük yaşanacağına yorulur.

Rüyada kadınla telefonda konuşmak kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, sahip olunan gücün kaybedileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments