Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakkabıyı çorapsız giymek

Rüyada ayakkabıyı çorapsız giymek

Rüyada ayakkabıyı çorapsız giymek fesat kimselerin çıkacağına, borcunun da hafifleyeceğine, işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, zinaya ve yasak olana uzak duracağına işaret etmektedir.

Rüyada ayakkabıyı çorapsız giymek gördüyseniz:

  • Kendi yolunuzdan ilerlemeli, sizi başarıya götürecek tatminkar yönü siz belirlemelisiniz.

Rüyada ayakkabıyı çorapsız giymek başarısının düşeceğine, hayatın belli bir düzene oturacağına, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine işaret eder.

Rüyada çorapsız ayakkabı giymek arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, rahata ereceğine, mutlu olacağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada ayakkabısız çorapla yürümek sevdikleri ile bir araya geleceğine, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, huzur dolu günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada ayakkabı çorap görmek sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, üzüntülerinin biteceğine, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada çorap ve ayakkabı görmek her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine rivayet eder.

Rüyada ayakkabısız çorapla dolaşmak aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına inanılır.

Rüyada ayakkabı ve çorap görmek İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza, uzun süre kendini toparlayamayacağına, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine tabir olunur.

Rüyada babaya çorap giydirmek daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments