Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cinin sesini duymak

Rüyada cinin sesini duymak

Rüyada cinin sesini duymak bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, rüya sahibinin rahatlığa kavuşacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, rızkının bollaşacağına, işlerin düzgün gideceğine, eşi ile arasının açılacağına, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine delalet eder.

Rüyada cinin sesini duymak gördüyseniz:

  • Birkaç işi aynı anda yapmaya çalışırsanız hepsini karman çorman edebilirsiniz.

Rüyada cin sesi duymak hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine delalet eder.

Rüyada cinin sesini duymak borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, eşler arasında bir soğukluk olacağına, bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada cinlerin sesini duymak işinin gücünün rast gideceğine, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cin ismi duymak sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada cin duymak bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada cin ismini duymak zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurbağa sesi duymak rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine işaret eder.

Rüyada bi ses duymak mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments