Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakan ve cumhurbaşkanını görmek

Rüyada başbakan ve cumhurbaşkanını görmek

Rüyada başbakan ve cumhurbaşkanını görmek iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına, onlardan yana üzüntüye düşeceğine, girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine, istediği noktalara ulaşacağına, sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine tabir olunur.

Rüyada başbakan ve cumhurbaşkanını gördüyseniz:

  • Akşamüstü saatlerine hassasiyet oluşturan durumlar var.

Rüyada cumhurbaşkanını ve başbakanı görmek kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada başbakan ve cumhurbaşkanını görmek kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına, işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına rivayet eder.

Rüyada cumhurbaşkanı ve başbakanı görmek bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza inanılır.

Rüyada cumhurbaşkanı başbakanı görmek kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, kısmetlerinin çoğalacağına, işinde çok ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada cumhurbaşkanı ve başbakan görmek kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başbakanı ve cumhurbaşkanını görmek çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına işaret eder.

Rüyada başbakan ve cumhurbaşkanı görmek toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başbakan cumhurbaşkanı görmek bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments