Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birinin saçını kesmek

Rüyada ölmüş birinin saçını kesmek

Rüyada ölmüş birinin saçını kesmek kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına, kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, saygın ve ünlü biri olacağına, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada ölmüş birinin saçını kesmek gördüyseniz:

  • Aralarından bazıları gerçekten takdiri hak ediyor olabilir, şans tanımalısınız.

Rüyada başkasının saç kesmek işinde verimsiz olacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına delalettir.

Rüyada erkek çocuğun saçını kesmek yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, başarısızlıklara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada kocanın saçını kesmek iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine işaret eder.

Rüyada kendi çocuğunun saçını kesmek iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına yorulur.

Rüyada çocuğun saçını kesmek üzüleceğine, ağlayacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada saçı yamuk kesmek yeni bir başlangıç yapmaya, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına, yeni insanlarla tanışacağına delalettir.

Rüyada kendi saç kesmek hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Rüyada saçı makasla kesmek mal ve mülkün telafi edileceğine, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments