Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçı yamuk kesmek

Rüyada saçı yamuk kesmek

Rüyada saçı yamuk kesmek iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine, ruhsal korkularından da arınacağına, kişinin malını kaybedebileceğine, geleceğinizin güzel olacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Rüyada saçı yamuk kesmek gördüyseniz:

  • Meydana gelebilecek olaylara tepki verirken boyutlarının nereye varabileceğini iyi kestirmeniz gerekiyor.

Rüyada saçı yamuk kesmek somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına inanılır.

Rüyada ön dişleri yamuk görmek sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, aile hayatının hayır getireceğine delalettir.

Rüyada ağzını yamuk görmek yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine işarettir.

Rüyada dişi yamuk görmek büyük bir tatsızlık yaşanacağına, vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına alamet eder.

Rüyada yamuk bilezik görmek ticaret ehli kişi olacağına, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine inanılır.

Rüyada yamuk ağız görmek gözünün yaşını sileceğine, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada yamuk diş görmek atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, rüya sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına alamet eder.

Rüyada yamuk mezar görmek herhangi zarara uğramayacağına, gönlünce bir hayat süreceğine, sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments