Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi çocuğunun saçını kesmek

Rüyada kendi çocuğunun saçını kesmek

Rüyada kendi çocuğunun saçını kesmek çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına, eşlerin ayrılacağına, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aile içinde her şeyin yolunda olacağına, ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, hayırlı işler yapacağına yorulur.

Rüyada kendi çocuğunun saçını kesmek gördüyseniz:

  • Şimdilik elinizdekilerle yetinmeye çalışmalısınız.

Rüyada bir çocuğun saçını kesmek kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına, yıkılacağına delalettir.

Rüyada erkek çocuğun saçını kesmek yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, istediği yola çıkacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendi çocuğunun saçını kesmek fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğunu saçını kesmek eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğun saçını kesmek kazancını doğru şekilde kullanacağına, şansının bahtının açılacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek çocuğunun saçını kesmek eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, çocuk sahibi olacağına, bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunun saçını kesmek yeni fırsatlar sunulacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunun parmağını kesmek günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments