Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının saç kesmek

Rüyada başkasının saç kesmek

Rüyada başkasının saç kesmek arabalara ve topraklara sahip olacağına, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, toparlanacağına, kendine geleceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine, yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına delalet eder.

Rüyada başkasının saç kesmek gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan olaylar veya teklifler size bunu hatırlatabilir.

Rüyada saçından bir tutam kesmek bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine, hayırlı haberler alınacağına alamet eder.

Rüyada kadın saçı kesmek zararların üst üste geleceğine, dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada saçlarının uçlarını kesmek kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada saça kahkül kesmek eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına, evlilik yolunda engeller çıkacağına, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına tabir olunur.

Rüyada saç ve sakal kesmek içinden çıkılamaz bir hal alacağına, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine işaret eder.

Rüyada saçını jiletle kesmek her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına yorulur.

Rüyada erkek kardeşin saçını kesmek uzak bir yola gidileceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün saçlarını kesmek rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments