Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi saç kesmek

Rüyada kendi saç kesmek

Rüyada kendi saç kesmek her nimetin lezzetine varacağına, sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına, sermayesini kaybedeceğine, çevresinin kalabalıklaşacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine işarettir.

Rüyada kendi saç kesmek gördüyseniz:

  • Sizi destekleyen, yardım etmek isteyen veya bazı alanlarda arkanızda duran kişiler olabilir.

Rüyada kendi saçını kendin kesmek bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzun saçı kesmek eve kapanacağına, bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına, tutumlu bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkek çocuğun saçını kesmek maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, fakirlik yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadının saç kesmek aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğunun saçını kesmek atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada saçı kısa kesmek alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada ayna karşısında saç kesmek çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, muradınıza ereceğinize rivayet etmektedir.

Rüyada kendi saçını kesmek kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments