Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birinin hırkasını görmek

Rüyada ölmüş birinin hırkasını görmek

Rüyada ölmüş birinin hırkasını görmek toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin hırkasını gördüyseniz:

  • Yapmak isteyeceğiniz pek çok şey olmasına rağmen zaman zaman sizden kaynaklanan, zaman zamanda çevrenizdeki olayların olumsuz gelişmesi yüzünden birtakım engellerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada gri hırka görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, içindeki sıkıntıların gideceğine inanılır.

Rüyada gri renk hırka görmek sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, onun tarafından çok sevilip, sayılacağına, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine inanılır.

Rüyada yeni hırka görmek geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölüye hırka vermek deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada hırka ördüğünü görmek yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüden hırka almak hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye yorulmaktadır.

Rüyada siyah hırka giydiğini görmek seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, kolaylıklarla karşılaşacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine yorulur.

Rüyada kırmızı hırka giydiğini görmek elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments