Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birinin boynunda altın görmek

Rüyada ölmüş birinin boynunda altın görmek

Rüyada ölmüş birinin boynunda altın görmek eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine işarettir.

Rüyada ölmüş birinin boynunda altın gördüyseniz:

  • İnatçı ya da ısrarcı kişilerle karşılaşırsanız mevzunun içine dahil olmamaya özen göstermelisiniz.

Rüyada boynunda altın kolye görmek hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, ne yapacağına karar veremeyeceğine, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına işarettir.

Rüyada boynuna altın kolye takmak ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş birinin boynunda altın görmek sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının boynunda altın kolye görmek dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının boynunda altın kolye görmek bedenen ve ruhen iyi olacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin boynunda altın kolye görmek önündeki engelleri aşamayacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, bereketinin artacağına rivayet eder.

Rüyada birinin boynunda altın görmek yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, desteksiz kalacağına, umutlarının tazeleneceğine delalet eder.

Rüyada başkasının boynunda altın zincir görmek eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Nejdaa Ak soy.

Rüyada gördümki rahmelik Baba anemin boynunda altun kolya var. O Kadar yüzü gülyorki.