Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birini tabutta görmek

Rüyada ölmüş birini tabutta görmek

Rüyada ölmüş birini tabutta görmek gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, işlerin daha kötüye gideceğine, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş birini tabutta gördüyseniz:

  • Yanıltıcı kişilerle söz konusu olabilir.

Rüyada kendini tabuta koymak gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, güzel günler için çalışılacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine tabir olunur.

Rüyada ölünün tabuttan düştüğünü görmek makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına işarettir.

Rüyada sevgilini tabutta görmek bir süre zorluk çekeceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine yorulur.

Rüyada canlı tabuta görmek iş hayatında sözü geçen biri olacağına, mutlu ve huzurlu olacağına, yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada tabutu taşımak vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, işlerin aksamayacağına, ekmek bulamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada atatürkün tabutunu görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, rüya sahibinin hayatının kolaylaşacağına yorulur.

Rüyada tabutun üstünden geçmek afiyette giden düzeninden olacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine işaret eder.

Rüyada birini tabuttan çıkarmak büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, hayırlı kapılar açılacağına, hobilerine eğileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments