Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birini mezara koymak

Rüyada ölmüş birini mezara koymak

Rüyada ölmüş birini mezara koymak kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, güzel gelişmeler yaşayacağına, rakiplerini yeneceğine, parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine, maddi olarak ferahlığa çıkacağına, evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birini mezara koymak gördüyseniz:

  • Kötümser olmamaya çalışmalısınız.

Rüyada ölüp mezara koymak sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine, yapılan planların alt üst olacağına, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada annesini mezara koymak sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, amacına ulaşmayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada canlı mezara koymak canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezara insan koymak çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölü birini mezara koymak yüzünün de güleceğine, kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarlığa çiçek koymak kazalardan ve belalardan korunacağına, fırsatların elden kaçacağına, mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğunu mezara koymak düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, adının yayılacağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına inanılır.

Rüyada mezara çelenk koymak ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, manevi rahatlamaya erileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments