Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annesini mezara koymak

Rüyada annesini mezara koymak

Rüyada annesini mezara koymak büyük bir yükten kurtulacağına, saygısını toplayacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına, eğlenceli ortamlara gireceğine, sorunların birbiri ardına geleceğine, bununla birlikte işlerin boş verileceğine, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine işaret etmektedir.

Rüyada annesini mezara koymak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlara karşı ısrarlı bir tutum içine girmeniz ilişkilerinizde gerilime yol açabilir.

Rüyada anneyi mezara koymak uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, itibarda meydana gelecek değişikliğe, bazı operasyonlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada annesini mezara koymak büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına, yolculuğa çıkmaya, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezara gül koymak saygınlık göreceğine, çok zor bir duruma düşeceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmeden mezara koymak sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunu mezara koymak yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine işaret eder.

Rüyada mezara ekmek koymak kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Rüyada ölüyü mezara koymak kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, en gösterişli arabalara bineceğine, yeni bir eve ve semte taşınılacağına yorulur.

Rüyada mezara çelenk koymak sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına, ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments