Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birini konuşurken görmek

Rüyada ölmüş birini konuşurken görmek

Rüyada ölmüş birini konuşurken görmek yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına, sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına, saygınlığını yitireceğine, kendisini mutsuz edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birini konuşurken gördüyseniz:

  • Sizi belli tartışmaların veya güç mücadelelerinin içine çekmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada konuşup gülmek onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına işarettir.

Rüyada kendini konuşurken görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, bazen istemediği şeyler yapacağına, sıkıntıların azalacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş babayı konuşurken görmek güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğini telefonla konuşurken görmek kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına, ziraat ve harmandan fayda görmeye, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada konuşurken görmek bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına rivayet eder.

Rüyada başka birini telefonla konuşurken görmek hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, evlatlarının hayırlı olacağına, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya rivayet etmektedir.

Rüyada erkek bebeği konuşurken görmek harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına, çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadan konuşulduğunu görmek aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments